NYTT FÖR DIG SOM ÄR MEDLEM – FÖRMÅNER!

Här är allt du behöver veta om dina medlemsförmåner 2024!

Hej kära medlem!

Tack för att du backar Klimatklubben med din medlemsavgift och bidrar till vårt klimatarbete – du gör skillnad!

Nytt för 2024 är att vi infört medlemsförmåner för dig som är betalande medlem. Klimatklubben vill nämligen göra det enklare för fler att göra rätt, spara på resurserna och sänka utsläppen. Detta borde ju så klart vara standard (hej suventioner och ekonomiska styrmedel), men i väntan på det så slår vi helt enkelt slag i saken själva. Gör det som borde göras: Göra det enklare att göra rätt, svårare att göra fel.

Vi har jobbat hårt för att teama upp med företag som kan hjälpa dig att ställa om!

Nedan hittar du information om samtliga aktuella förmåner och hur du utnyttjar dem står i ett medlemsmail du fått från oss. Har du några frågor kring medlemskapet eller förmånerna, skicka ett mail till medlem@klimatklubben.se!

Är du inte medlem än? Då kan du bli det idag och dra nytta av förmånerna direkt – registrera dig här!

2 x 100 kr i hyresrabatt!

Hygglo är en smart delningsapp som gör det möjligt för privatpersoner att hyra saker av varandra. I appen kan du söka på det du behöver och få upp uthyrare i närheten av dig. Du skickar en förfrågan för de datum du vill hyra, betalningen sköts genom appen och sedan hämtar och lämnar du prylen hos uthyraren. Det du hyr är försäkrat genom Hygglo, och du kan också själv hyra ut saker du inte använder varje dag.

Din medlemsförmån:

Som medlem i Klimatklubben har du 100 kronor i rabatt vid 2 hyrtillfällen under 2024 – ett under januari-juni och ett under juli-december. Hur du utnyttjar rabatten ser du i ditt välkomstmail om du registrerat dig som ny medlem, och i ett specialutskick om du är medlem sedan tidigare.

29 kr rabatt på varje order!

Matsmart är en maträddartjänst där du kan handla skafferivaror – som av olika anledningar riskerar att kastas – till extra låga priser. Varorna kan ha skönhetsfel, kort datum, vara off-season, utgöra ett överskottslager eller tillhöra ett utgående sortiment, och därför vara svårsålda i vanliga matbutiker. Istället för att de orsakar matsvinn säljs de genom Matsmart, där vi konsumenter kan rädda dem.

Din medlemsförmån:

Som medlem i Klimatklubben har du 29 kr rabatt vid köp för minst 299 kr på samtliga beställningar hos Matsmart under hela 2024. Hur du utnyttjar rabatten ser du i ditt välkomstmail om du registrerat dig som ny medlem, och i ett specialutskick om du är medlem sedan tidigare.

10% på alla reparationer!

Repamera är en onlineskräddare som hjälper dig att laga och måttanpassa dina plagg. Du bokar de tjänster du behöver i webbutiken och får sedan antingen en påse att skicka plaggen i eller en QR-kod så att du kan lämna in plaggen direkt till posten. Inom 14 arbetsdagar returneras plaggen till dig, lagade av professionella skräddare. Tjänsten går att utnyttja i hela Sverige och du har 6 månaders garanti.

Din medlemsförmån:

Som medlem i Klimatklubben har du 10% rabatt på alla reparationsbeställningar lagda under 2024. Hur du utnyttjar rabatten ser du i ditt välkomstmail om du registrerat dig som ny medlem, och i ett specialutskick om du är medlem sedan tidigare.

15% på alla beställningar!

Zipforce är en smart och resurseffektiv innovation som gör att du kan cykla eldrivet med din vanliga cykel och på så vis lättare cykelpendla och ersätta fler bilresor. Elmotorn klickas i på monterade fästen på fram- eller bakhjulet, och med extra fästen kan du även flytta motorn mellan olika cyklar. Laddningen räcker beroende på modell 40-70 km, och ger dig farthjälp på upp till 25 km/h.

Din medlemsförmån:

Som medlem i Klimatklubben har du 15% rabatt på alla beställningar från Zipforce under hela 2024. Hur du utnyttjar rabatten ser du i ditt välkomstmail om du registrerat dig som ny medlem, och i ett specialutskick om du är medlem sedan tidigare.

Information från Klimatklubben

Ansvaret för att leverera de tjänster och produkter som medlemsförmånerna omfattar ligger hos våra företagspartners, liksom att hantera eventuella klagomål och reklamationer. Klimatklubben kan inte hållas ansvariga för eventuella brister i kvalitet eller service, utan hänvisar alla såna frågor vidare till berörd företagspartner.

Frågor om medlemskapet i sig, hur vi valt ut våra förmåner och företagspartners eller önskemål på framtida medlemsförmåner däremot går jättebra att skicka till medlem@klimatklubben.se.

Varmt tack för att du är medlem hos oss!

Bli medlem

Nä, men detta vill du inte missa! Signa upp dig som medlem och ta del av framtiden!

Bli medlem